Social Media Netwerk

Looppassie Social Media Netwerk

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks, wekelijks of periodieke leven van velen. Vooral als je “online” bent. Je zoekt en deelt informatie, kennis, meningen en passies. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor social media. De een twittert liever dan hyves en een ander heeft enkel een zakelijk linkedin profiel en een ander blogt graag. Kortom vershillende social media en één passie voor hardlopen.

Looppassie Social Media Netwerk

Twitter: http://twitter.com/looppassie
Met de looppassie twitter kun je berichten sturen aan @looppassie en deze worden dan geretweet. Ofwel jouw bericht, vraag of mededeling wordt gekopieerd naar alle volgers van looppassie twitter (30 aug. 2010, 572 volgers). Als je een vraag stelt, vb: “Heeft iemand nog een startnummer voor de Dam tot Damloop over?” kun je hier rechtstreeks (@jouwtwitternaam) reacties op ontvangen.

LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?&gid=2650081 (kopieer de link of klik hier)
Als je een linkedin profiel hebt kun je lid worden van de looppassie linkedin groep. Je kunt zelf kiezen of je de looppassie groep zichtbaar op je profiel plaatst. Je kunt informatie lezen en delen, discussies starten over bijvoorbeeld hardlopen en zaken (running business). Je deelt je looppassie en kunt direct zien welke relaties nog meer een looppassie hebben. Kortom de looppassie groep is een “bruggetje” naar je relaties, erg handig om op de hoogte te blijven van loperszaken en om je looppassie kenbaar te maken. Je vind looppassie door in het linkedin menu (na inloggen) naar groepen te gaan en in het zoekvenster de zoekterm: “looppassie” te typen. Via de link boven deze tekst (alinea) wordt je direct gelinked naar de looppassie linkedin groep.

Posterous: http://looppassie.posterous.com (kopieer de link of klik hier)
Naast korte berichten te delen, twitter te volgen of lid te worden van een linkedin groep kan het ook zijn dat je vol zit met looppassie. Je schrijft (blogt) graag over jouw looppassie. Trainingen, loopmaatjes, een productreview of een foto/video van jouw finish bij een loopevenement zijn voorbeelden die je kunt bloggen. Looppassie posterous biedt je de mogelijkheid om te bloggen door eenvoudig jouw mail te sturen naar info@looppassie.nl. Je mail (bericht) wordt gecontroleerd en geheel automatisch geplaatst. Natuurlijk moet je de link naar jouw blog dan bekend maken onder je loopvrienden. Looppassie plaats automatisch een bericht over jouw blog inclusief een link op de looppassie twitter en facebook. Kortom, probeer ook eens een blog over jouw looppassie en stuur een mail naar info@looppassie.nl onder vemelding van Posterous in het onderwerp. Eenvoudiger bloggen bestaat niet!

Facebook:
Zijn korte berichten alleen niet genoeg en laat je graag zien wie je bent en/of wat je doet in beeld, tekst en met beoordelingen of meningen (het facebook duimpje) dan kun je lid worden van de looppassie facebook groep. Je kunt hier berichten op het prikbord lezen en posten, op het forum kennis delen, reviews of beoordelingen plaatsen, foto’s delen, contacten leggen, evenementen informatie plaatsen, lezen en meer. Kortom, heb je een facebook? Wordt dan lid van looppassie facebook groep en deel je looppassie!

Hyves: http://looppassie.hyves.nl (kopieer de link of klik hier)
Hyves is een van de voorlopers van de andere social media. Miljoenen nederlanders hebben hyves. Dus lopende hyvers kunnen vriend worden van de looppassie hyves. Je kunt andere hyvers met looppassie krabbelen en je loopvrienden netwerk uitbreiden. Let op: je kunt al wel lid worden maar de hyves is nog niet officieel gepimpt tot de looppassie hyves.

Nieuwsbrief:
Bovenin het menu kun je onder looppassie ook kiezen voor nieuwsbrief. De looppassie nieuwsbrief is een gratis nieuwsbrief (éénmaal per maand) vol aanbiedingen en lopersnieuws. Maar ook trainings- en blessure advies van een fysio, voeding en leefstijl advies van een diëtist en leefstijlprofessional en evenement in beeld waar leden uit het looppassie social netwerk verslagleggen van een loopevenement. Kortom lees meer of schrijf je in voor de looppassie nieuwsbrief en probeer gratis eens of het bevalt. Het is en blijft gratis en je kunt je bij elke nieuwsbrief met een klik eenvoudig afmelden. Deel de looppassie en stuur de looppassie nieuwsbrief ook door!

De ontwikkeling van social media gaat hard. Functionaliteiten en integratie mogelijkheden van verschillende social media nemen toe. Looppassie probeert dit zoveel mogelijk bij te houden en hiermee het Looppassie Social Network te vergroten en te verbeteren.

Advertenties
  • RSS Hardloopkrant

    • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.
  • RSS Runnersweb

    • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.