Nieuwsbrief

Welkom op de aanmeldpagina van Looppassie. Je hebt een uitnodiging ontvangen van familie, een vriend(in), kennis, loopmaatje of bent hier via een gerelateerde website terecht gekomen.

Looppassie members hebben één ding gemeen: passie voor hardlopen

Wat is looppassie?
Een maandelijkse nieuwsbrief met het laaste hardloopnieuws, tips en adviezen, evenementennieuws, social media (foto’s en video’s) en aanbiedingen bij hardloopspeciaalzaken bij jou in de buurt. Én je hebt zelf invloed op de inhoud van onze nieuwsbrieven! Looppassie plaatst regelmatig hardloopnieuws van looppassie members.

"Looppassie is voor en door hardlopers. Beginners, gevorderden en of evenementlopers het maakt niet uit. Als jij af en toe de loopschoenen ombind ken je de passie die looppassie heet!"

Snel aanmelden?
Je kunt via onderstaande link naar het inschrijfformulier om aan te melden. Je vult slechts je emailadres, je naam en geslacht in en bevestigd je aanmelding onderaan.

Uitgebreid aanmelden?
Looppassie vraagt je vriendelijk om aanvullende gegevens in te voeren. Dit kan ook op een later moment. In dat geval kun je nu snel aanmelden en later via onze nieuwsbrieven altijd je gegevens aanvullen.

Waarom vraagt looppassie aanvullende gegevens?
Met de aanvullende gegevens kan looppassie de inhoudt van de nieuwsbrieven afstemmen op jouw voorkeuren. Je ontvangt hierdoor steeds vaker looppassie nieuws dat écht relevant voor je is. Maatwerk dat is waar looppassie voor staat!

Betrouwbaarheid en veiligheid
De gegevens zijn absoluut 100% betrouwbaar opgeslagen, worden niet aan derden verstrekt (mits je hiervoor uitsluitend wel toestemming geeft) en worden gebruikt voor onderzoek (data mining op lopersprofielen) en om de communicatie en informatie zoveel mogelijk op jouw persoonlijk aan te passen.
Heb je hierover nog vragen mail ons dan direct via info@looppassie.nl

Aan-  en afmelden?
Looppassie hanteert de strengste eisen voor aan- en afmeldingen. In elke nieuwsbrief staat een duidelijke vermelding (knop/link) waarmee je je kunt afmelden. Looppassie hecht zeer veel waarde aan een correcte afhandeling van jouw wensen. Alle aan- en afmeldingen worden zorgvuldig verwerkt en bevestigd.

Looppassie doel
Looppassie heeft zich ten doel gesteld om deze dienstverlening optimaal af te stemmen op jouw looppassie. Elke looppassie nieuwsbrief kun je doorsturen naar een vriend(in), familie, loopmaatje ofwel iedereen waarmee je de looppassie deelt. Elke nieuwsbrief wordt afgestemd op jouw voorkeuren. Looppassie is er voor jou!

Looppassie werkwijze
Looppassie verzamelt van alle bekende websites die over hardlopen gaan het beste nieuws, de leukste gadgets, interesante tips en verslaglegging(en) en probeert maandelijks met lokale hardloopspeciaalzaken leuke aanbiedingen voor jou te maken.

Wie is looppassie?
Looppassie is een initiatief van Drenthe Runs. Onder andere bekend van de TT-Run, maar initiatiefnemers Frank Beekman en Mark Ploeg hebben ook jarenlange ervaring bij de 4 Mijl van Groningen opgedaan. Een passie voor hardlopen die we op deze manier proberen te delen.

Zijn er kosten aan verbonden

Nee, deze service is gratis.


Aanmelden voor Looppassie? Klik hier

Advertenties
  • RSS Hardloopkrant

    • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.
  • RSS Runnersweb

    • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.